Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ



ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ:

Αγάπη για τη θάλασσα



Η παιδική φαντασία και δημιουργικότητα και η αγάπη για το θαλασσινό στοιχείο τιμήθηκε στη χθεσινή εκδήλωση του Ναυτικού Μουσείου Κρήτης. Περισσότερα από 4000 παιδιά από όλη την Κρήτη επισκέφθηκαν την σχολική χρονιά που πέρασε το Μουσειο συμμετέχοντας στα προγράμματα παιδικής έκφρασης και δημιουργίας. Χθες το απόγευμα στο Νεώριο του Moro παρουσιάσθηκε ένα μέρος της δουλειάς αυτής όπως εκφράσθηκε από σκετς, χορευτικά και ζωγραφιές των παιδιών όλα με θέμα τη θάλασσα.
"Στο Ναυτικό Μουσείο έρχονται παιδά από όλη την Κρήτη και παρακολουθούν τα εκαπδιευτικά προγράμματα που έχουν κυρίαρχο στοιχείο τη θάλασσα. Εχουμε καταβάλλει προσπάθεια ώστε τα παιδιά να έλθουν πιο κοντά και να αγαπήσουν τη θάλασσα. Αν κρίνουμε ότι κάθε χρόνο παιρνάνε από τα προγράμματα 4000 παιδιά καταλαβαίνουμε το ενδιαφέρον τους" ανάφερε ο πρόεδρος του Μουσείου αρχιπλοίαρχος ε.α. κ. Μανώλης Πετράκης.
Ο ίδιος τόνισε πως το Μουσείο θα συνεχίσει τις προσπάθειες του να προσελκύει τις μικρές ηλικίες συμπληρώνοντας και ανανενώνοτας τα προγράμματα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου