Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ-ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ


ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ:
“Θέλουμε την Κίσαμο πρωτεύουσα δύναμη”
06.08.2010

Μια Κίσαμος "πρωτεύουσα δύναμη" είναι ο στόχος του υποψήφιου δημάρχου Γιώργου Μυλωνάκη, ο οποίος χθες και επίσημα ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του. Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ο κ. Μυλωνάκης απαρίθμησε τις βασικές προτεραιότητες του για το Δήμο και την αναπτυξιακή του πορεία, ενώ ειδικά για το Λαφονήσι τάχθηκε υπέρ της ολοκλήρωσης του ΣΧΟΟΑΠ και της Ειδικής Περιβαλλοντικής Μελέτης της περιοχής.
Στη συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκαν φίλοι και συνεργάτες του οι οποίοι και του ευχήθηκαν κάθε επιτυχία.
“Στις προτεραιότητές μας, ως νέα δημοτική αρχή, είναι η αναβάθμιση του ΒΟΑΚ, της παλιάς εθνικής, των κάθετων οδικών αξόνων, το ζήτημα των υδάτινων πόρων, η αναβάθμιση των παραλιών της Κισάμου και του λιμανιού της περιοχής”, τόνισε ο κ. Μυλωνάκης κάνοντας μια αρχική καταγραφή των αναγκών της περιοχής.
Ειδικότερα, για το Λαφονήσι και δεδομένης της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί και των καταγγελιών για διαπλοκή υπηρεσιών, ΜΜΕ και το “πάγωμα” του ΣΧΟΟΑΠ και της Ειδικής Περιβαλλοντικής Μελέτης της περιοχής, απάντησε πως: “Αν μια μελέτη είναι ολοκληρωμένη πρέπει να εγκριθεί. Αν δεν είναι, τότε να ολοκληρωθεί και να προχωρήσει. Αυτή είναι η άποψή μου και εκεί θα επιμείνω. Βεβαίως πρέπει να προχωρήσει το ΣΧΟΟΑΠ και η Ειδική Περιβαλλοντική Μελέτη του Λαφονησιού”.
Ο νυν δήμαρχος Μυθήμνης και υποψήφιος για το διευρυμένο Δήμο Κισάμου, στάθηκε στην αξιοποίηση των παραλιών του Δήμου. “Πρέπει να αναπτυχθούν με μέτρο, στα εφικτά όρια. Αυτό θα δώσει και θέσεις εργασίες και δραστηριότητες για την περιοχή μας. Ηδη έχει ξεκινήσει μια μελέτη για το παραλιακό μέτωπο του κόλπου της Κισάμου που εκτείνεται σε 11 χλμ. διαδημοτικό έργο. Με την ίδια λογική θα πρέπει να αναπτυχθούν και οι άλλες παραλίες”, ανάφερε ενώ εξέφρασε την πίστη του ότι πολύ σύντομα θα τεθεί σε λειτουργία ο βιολογικός καθαρισμός.
Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
Στη διακήρυξή του ο κ. Μυλωνάκης υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως: “...Εμείς εδώ στην Κίσαμο, οφείλουμε να σταματήσουμε να μετράμε χαμένες ευκαιρίες και να αναλάβουμε, με αφετηρία τις Αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, το μεγάλο αναπτυξιακό και πολιτικό στοίχημα που έχει να κάνει με το μέλλον του τόπου μας. Να κάνουμε το “αύριο” καλύτερο, πιο ενδιαφέρον, πιο ελπιδοφόρο. Σ' αυτή την κοινή προσπάθεια για τον τόπο μας δηλώνουμε από νωρίς “παρόντες”. Είμαστε μια κίνηση Κισαμιτών πολιτών με διαφορετικές αφετηρίες, που βάλαμε ως θεμέλιο λίθο του κοινού μας αγώνα όσα μας ενώνουν και τα οποία είναι πολύ περισσότερα απ’ όσα μας χωρίζουν. Μοναδικός μας γνώμονας, για να καταθέσουμε με σύνθεση των δυνάμεων μας μία πρόταση αξιόπιστη, ένα πρόγραμμα εφικτό με θέσεις και λύσεις υλοποιήσιμες, είναι η Κίσαμος, ο τόπος που μας γέννησε, μας ανάθρεψε και ενέπνευσε τα όνειρά μας.”
Ο υποψήφιος δήμαρχος υπογράμμισε την ανάγκη για μια “Κίσαμο των πολιτών” και επισήμανε ότι: “Στον αγώνα και τη δουλειά για τον ενιαίο Δήμο Κισάμου, όπως τον θέλει ο “Καλλικράτης”, δεν περισσεύει κανείς, γι’ αυτό καλούμε κάθε δημότη, κάθε κάτοικο να στρατευτεί μαζί μας... Θέτουμε την υποψηφιότητά μας στην κρίση των Κισαμιτών, ως την απαρχή μιας κοινής προσπάθειας με συμμετοχή, συναπόφαση και συναντίληψη για ένα καλύτερο μέλλον. Για την Κίσαμο του αύριο, που πρέπει να παραδώσουμε στα παιδιά μας, ως παρακαταθήκη ουσίας, πολιτισμού και ανάπτυξης."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου