Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΝΩΣΗ ΚΡΕΟΠΩΛΩΝ


ΤΟΠΙΚΑ
ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ
Ενωση Κρεοπωλών προς όφελος των καταναλωτών
08-09-2010

Το 'ισχύς εν τη ενώσει' προς όφελος του καταναλωτή αλλά και των ίδιων υλοποιούν 25 κρεοπώλες των Χανίων, που δημιούργησαν την 'Ενωση Κρεοπωλών'. Στόχος της Ενωσης είναι αγοράζοντας μαζικά μεγάλες ποσότητες κρέατος να μπορεί να το διαθέσει από τα καταστήματα των μελών της σε φτηνότερες τιμές, ενώ παράλληλα να δώσει ώθηση στο ντόπιο κρέας.
Για την πρωτοβουλία αυτή μίλησαν χθες μέλη της Ενωσης. 'Η δημιουργία της «Ενωσης Κρεοπωλών Χανίων» είναι πρωτοπόρα σε επίπεδο Κρήτης. Δημιουργήθηκε μέσα από μια συλλογική προσπάθεια. Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε είναι καλό να δημιουργηθούν επαγγελματικές συντεχνίες έτσι ώστε να προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες στους καταναλωτές. Σκοπός μας να προσφέρει υγιεινή, ασφάλεια, εμπιστοσύνη και ποιότητα μέσα από την εμπειρία των κρεοπωλών μελών μας', ανέφερε ο πρόεδρος της Ενωσης κ. Γιώργος Τραχαλάκης.
Αναφορικά με τα οφέλη που θα έχει ο καταναλωτής που θα ψωνίζει από τα 25 καταστήματα σημείωσε πως 'θα υπάρχουν προσφορές σε ντόπια προϊόντα σε τακτά χρονικά διαστήματα και καλύτερη εξυπηρέτηση με φρέσκα, υγιεινά, ποιοτικά προϊόντα. Οι καταναλωτές θα καταλάβουν ότι μπορούν να ψωνίζουν με εμπιστοσύνη πλέον από τους κρεοπώλες. Τα μέλη μας θα είναι ο κρεοπώλης της γειτονιάς τους, του περιβάλλοντος, της οικογένειάς τους'. Προς το παρόν οι 25 κρεοπώλες προέρχονται από τον 'Καλλικρατικό' Δήμο Χανίων, ωστόσο ο στόχος είναι η πρωτοβουλία να επεκταθεί και στα υπόλοιπα κρεοπωλεία του Νομού.
Σύμφωνα με τον κ. Τραχαλάκη η τοπική παραγωγή αντιμετωπίζει προβλήματα και η 'Ενωση' θα συμβάλει στην αντιμετώπισή τους και στην ενίσχυσή της.
ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΦΤΗΝΑ ΚΡΕΑΤΑ
Ερωτηθείς για τις προτιμήσεις των καταναλωτών ο πρόεδρος της Ενωσης, αφού επεσήμανε πως πάντα ζητούν ποιοτικά άριστο προϊόν υπογράμμισε πως 'εξαιτίας της κρίσης βλέπουμε ότι αρκετός κόσμος έχει μετακινήσει το ενδιαφέρον του στα φτηνά κρέατα. Εμείς διαθέτουμε και φτηνά και ακριβά κρέατα'.
Κάλεσμα στους καταναλωτές να ενισχύσουν την προσπάθεια της Ενωσης απηύθυνε ο κ. Σήφης Κουρομιχελάκης: 'Κάνουμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε τον καταναλωτή. Εμείς ως κρεοπωλεία της γειτονιάς βλέπουμε τον κόσμο κάθε μέρα για αυτό και θα κάνουμε κάποιες προσφορές σε τιμή κόστους για να βοηθηθεί ο κόσμος. Προσπαθούμε να βρούμε τα πιο καλά ποιοτικά προϊόντα ώστε να είναι εγγυημένα, άριστα. Από εκεί και πέρα ζητάμε από τον κόσμο να συμπαρασταθεί σε αυτήν την προσπάθεια'.

Κρεοπωλεία μέλη της Ενωσης

Τα καταστήματα που συμμετέχουν στην Ενωση είναι:
1. Βολουδάκης Ευαγγ., Ελύρου 9.
2. Καλογρίδης Δ., Σοφ. Βενιζ., Κόκκινο Μετόχι.
3. Καντηλιεράκης Θεοδ., Ελ. Βενιζέλου 34, Μουρνιές.
4. Καρατζής Δημ., Αρώνι Ακρωτηρίου.
5. Κατζάκης Νικ., Αγ. Ονούφριος, Κουνουπιδιανά.
6. Κιμιωνής Αρ., Μακεδονομάχων 42, Αγ. Ιωάννης.
7. Κοκολαντωνάκης Κων., Κυδωνίας 64.
8. Κουκουδάκης Παν., Δημ. Αγορά.
9. Κουρομιχελάκης Σ., Ν. Σκουλά, Παχιανά.
10. Κωστάκης Ι., Δημ. Αγορά.
11. Μιχελάκης Π., Ελευθερίας 21, Πασακάκι.
12. Μουζουράκης Εμμ., Κυδωνίας 135.
13 Μπουζάκης Κ., Ελ. Βενιζέλου 80.
14. Μπουρμπάκης Γ., Αναπαύσεως 35.
15. Μπουμπουκάκης Ν., Δημ. Αγορά.
16. Παπαδημουλά - Ηλιάκη Ι., Ελ. Βενιζέλου 81.
17 Ριγκουνάκης Ι., Κισάμου 60.
18. Τζαγκαράκης Ε., Δημ. Αγορά.
19. Τζαμπαζάκης Αντ., Ζυμβρακάκηδων 53.
20 Τραχαλάκης Γ., Δημ. Αγορά.
21 Τριλυράκης Γ., Μαργουνίου 36.
22. Τριλυράκης Ελ., Κων/πόλεως και Ξέπαπα.
23. Τσολάκης Γ., Μίνωος 19.
24 Φιωτάκης Κων/νος Ιωσήφ, Βρίγκα 1 Χαλέπα.
25. Φιωτοδημητράκης Χ., Σελίνου 46.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου