Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ


ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ
Δεν υπάρχουν λεφτά για τη ΔΕΗ
28-10-2010

Αύξηση των ανεξόφλητων λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος σε ποσοστό 24% στον Νομό Χανίων καταγράφει το τοπικό κατάστημα πωλήσεων της ΔΕΗ.
Το ποσοστό είναι μικρότερο σε σύγκριση με άλλες περιοχές της χώρας όπου παρουσιάζει μεγάλη αύξηση, ωστόσο, είναι σαφώς πιο τσιμπημένο σε σύγκριση με άλλες χρονιές λόγω των σημαντικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα νοικοκυριά.
Δύο ανεξόφλητοι λογαριασμοί σημαίνουν κόψιμο του ρεύματος και τέλη επανασύνδεσης στη συνέχεια.
Μιλώντας στα 'Χ.Ν.' ο κ. Κώστας Ζερβουδάκης, προϊστάμενος του καταστήματος πωλήσεων της ΔΕΗ για τον Νομό Χανίων σημείωσε πως 'εξαιτίας της κρίσης ένα από τα προβλήματα είναι η μη έγκαιρη πληρωμή των λογαριασμών του ηλεκτρικού ρεύματος. Το ποσοστό της αύξησης των ανεξόφλητων λογαριασμών φτάνει στο 24% περίπου σε διμηνιαία βάση. Μέσα στη διαδικασία είναι και η διακοπή του ρεύματος. Για να γίνει η διακοπή, θα πρέπει να έχουμε τουλάχιστον δύο ανεξόφλητους λογαριασμούς. Αυτό το τηρούμε απαρέγκλιτα'.
Αναφορικά με τη διαδικασία επανασύνδεσης του ρεύματος ο κ. Ζερβουδάκης τόνισε πως έχει ουσιαστικά δύο σκέλη. 'Τα τέλη επανασύνδεσης που είναι 25 ευρώ και τυχόν αναπροσαρμογή της εγγύησης σε περίπτωση που είναι μικρή η εγγύηση του πελάτη. Οι καθυστερήσεις σίγουρα οφείλονται στην κρίση και αφορούν όλες τις κοινωνικές τάξεις και ομάδες. Εξαρτάται πως ο καθένας βιώνει την οικονομική κατάσταση. Υπάρχουν προβλήματα που αγγίζουν τους πάντες και την επιχείριση τη δική μας', επεσήμανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου