Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ


ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
Ανοιχτά ζητήματα
15-01-2011

Με ανοικτά ακόμα πολλά ζητήματα σε ό,τι αφορά την οργάνωση των υπηρεσιών, την στελέχωση τους και τον τρόπο λειτουργία τους, πραγματοποιήθηκε χθες η κοπή πίτας του Συλλόγου εργαζομένων στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.
Αν και η εκδήλωση ήταν εθιμοτυπική, τα παραπάνω ζητήματα τέθηκαν ακροθιγώς στους σύντομους χαιρετισμούς.
Για "συνεργάτες" και όχι "υπάλληλους" έκανε λόγο ο αντιπεριφερειάρχης κ. Απ. Βουλγαράκης ο οποίος στη συνέχεια σημείωσε πως "εξεπλάγην όταν διάβασα τα βιογραφικά σας με το τεράστιο ανθρώπινο δυναμικό που έχει ο νομός μας. Δεν έχουμε μόνο πολιτισμό αλλά ένα τεράστιο ανθρώπινο δυναμικό με το οποίο μπορεί να πάμε μπροστά το νομό μας. Ηδη, κάποιοι από το Ηράκλειο που είδαν τα βιογραφικά πολλών από εσάς, μου είπαν ότι αν θέλετε να πάτε και στο Ηράκλειο να δουλέψετε στις εκεί Υπηρεσίες". Η τελευταία κουβέντα του κ. Βουλγαράκη για το Ηράκλειο, προκάλεσε την αντίδραση των υπαλλήλων και από αρκετούς αναφέρθηκε η φράση "δεν θα πάρουμε".
Ο πρόεδρος των εργαζομένων κ. Μ. Βολικάκης στον δικό του χαιρετισμό εξέφρασε τη σιγουριά πως "θα ξεπεράσουμε τα όποια προβλήματα και τις αστάθειες που κουβαλά ο νέος οργανισμός της Περιφέρειας που τόσα προβλήματα και αναστάτωση μας έχει δημιουργήσει".
Την εκδήλωση χαιρέτισαν εκ μέρους του συνδυασμού "Μάχη για την Κρήτη" ο κ. Μ. Παπαδάκης και ο κ. Ν. Παπαντωνάκης από την "Λαϊκή Συσπείρωση".
Tην πίτα ευλόγησε ο μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου