Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΔΕΔΙΣΑ

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΔΕΔΙΣΑ
Παραμένουν απλήρωτοι
Ταλαιπωρίας συνέχεια για τους εργαζομένους στη ΔΕΔΙΣΑ, αφού ούτε χθες πληρώθηκαν. Παρότι τα εντάλματα εστάλησαν στον επίτροπο, προέκυψε νέο 'κώλυμα', με αποτέλεσμα οι 180 περίπου εργαζόμενοι της Διαδημοτικής Επιχείρισης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων να παραμένουν ουσιαστικά απλήρωτοι από τον Δεκέμβριο καθώς έχουν πάρει έναντι μόνο μικρό ποσό.
'Περίμενα ότι τη Δευτέρα θα πληρωνόμασταν, όμως, δυστυχώς, αυτό δεν έγινε. Δεν ξέρω τους λόγους. Κάποιοι είπαν ότι θα πρέπει πρώτα να περάσει ο προϋπολογισμός του Δήμου, που αυτό αναμένεται να γίνει τον Μάρτιο και θα είναι καταστροφικό για μας, όμως, ειλικρινά δεν ξέρουμε', δήλωσε στα 'Χ.Ν.' ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Μαλλιαράκης.
Aπό την αρχή της χρονιάς οι εργαζόμενοι στη ΔΕΔΙΣΑ σε: αποκομιδή απορριμμάτων, ανακύκλωση, εργοστάσιο μηχανικής διαλογής και κομποστοποίησης, διοικητικές υπηρεσίες έχουν πληρωθεί 300 ευρώ στις αρχές του Γενάρη και άλλα 300 ευρώ στις αρχές Φεβρουαρίου.
'Ο αντιδήμαρχος κ. Μανώλης Κεμεσίδης έχει δείξει ενδιαφέρον και παρακολουθεί την υπόθεση. Το πρωί της Τρίτης θα είμαστε στο Δημαρχείο Χανίων για να μάθουμε και εμείς τι ακριβώς συμβαίνει. Πάντως πολλοί συνάδελφοι είναι σε πραγματικά πολύ δύσκολη κατάσταση και δεν μπορούν πραγματικά να ανταποκριθούν ούτε στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις τους', ανέφερε ο πρόεδρος των εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου