Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΓΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ


ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑ
Προτάσεις για εκδρομές κρουαζιερόπλοιων
Από: Γιώργος Κώνστας και Μανώλης Μαρκαντωνάκης
Δημοσιεύθηκε στις: 25-03-2011

Δυσαρέσκεια για την εξαίρεση του Πλατανιά ως περιοχή πραγματοποίησης εκδρομών από τα κρουαζιερόπλοια που θα δένουν στο λιμάνι της Σούδας, εκφράζει η Δημοτική Αρχή της περιοχής. Το σύνολο των προγραμματισμένων εκδρομών αφορά κυρίως διάφορες περιοχές του Δήμου Χανίων, του Αποκόρωνα και του Ρεθύμνου προκαλώντας την απορία του Δήμου που είχε καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση τόσο ως προς τα δρομολόγια, τους χώρους επίσκεψης και τη διάρκεια των εκδρομών που πρότεινε.
'Εμείς αναλάβαμε τον Γενάρη του 2011 και σχεδόν αμέσως προετοιμάσαμε ένα σχέδιο εκδρομών για όλο σχεδόν τον Δήμο σε συνεννόηση με τον ναυτιλιακό πράκτορα. Με έκπληξη είδαμε να μην είμαστε σε καμία από τις προγραμματισμένες εκδρομές', δήλωσε στα 'Χ.Ν.' ο δήμαρχος Πλατανιά, κ. Γιάννης Μαλανδράκης.
Ειδικότερα, ο κ. Μαλανδράκης σημείωσε ότι ήλθε σε επαφή με το τουριστικό γραφείο που έχει την ευθύνη για την πραγματοποίηση των εκδρομών. 'Μας είπαν ότι οι εκδρομές είχαν βγει από τον Οκτώβριο του 2010 και ότι σε μεταγενέστερες κρουαζιέρες μέσα στο καλοκαίρι θα ενταχθούμε στο πρόγραμμα των εκδρομών. Εμάς αυτό δεν μας καλύπτει, δεν θα επαναπαυτούμε. Θα επανέλθουμε γιατί είναι ένα θέμα που μας ενδιαφέρει άμεσα', υπογράμμισε ο δήμαρχος.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Οι προτάσεις του Δήμου Πλατανιά προέβλεπαν τις παρακάτω εκδρομές για τα όρια της περιφέρειάς του.
- Α) ΣΟΥΔΑ - ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ - ΒΟΥΚΟΛΙΕΣ - ΣΟΥΔΑ.
- Β) ΣΟΥΔΑ - KOΛYMΠAΡΙ - ΣΟΥΔΑ.
- Γ) ΣΟΥΔΑ - ΜΑΛΕΜΕ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΣΟΥΔΑ.
- Δ) ΣΟΥΔΑ - ΟΜΑΛΟΣ -ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ - ΣΟΥΔΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου