Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΔΙΑΠΛΟΥΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ


ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΧΑΝΙΩΤΗ
Ερέτρια - Ηράκλειο με καγιάκ
Δημοσιεύθηκε στις: 17-05-2011

Με τη συμμετοχή του Κισαμίτη Κώστα Μανατάκη ξεκινάει στις 22 Μαΐου ο 1ος Διάπλους Νότιου Αιγαίου με καγιάκ, για 'Το Χαμόγελο του Παιδιού'.
Ο Διάπλους θα έχει ως αφετηρία την Ερέτρια και θα τερματίσει στο Ηράκλειο της Κρήτης και θα είναι αφιερωμένος στο 'Χαμόγελο του Παιδιού'. Το δύσκολο αυτό εγχείρημα ανέλαβε η ομάδα South Evian Gulf team και συγκεκριμένα οι πεπειραμένοι αθλητές του καγιάκ Αγγελος Χριστοφίδης και Κώστας Μανατάκης. Στόχος τους είναι μέσα από την προσπάθειά τους να μεταφέρουν το μήνυμα του Χαμόγελου.
Τα έσοδα από πιθανές χορηγίες που θα εξασφαλίσουν μέσω εταιρειών ή ιδιωτών, θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για την ενίσχυση του έργου που επιτελεί πανελλαδικά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και συγκεκριμένα για την κάλυψη ιατρικών εξόδων παιδιών που οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης. Ως θαλάσσιος δρόμος επελέγη αυτός των ανατολικών Κυκλάδων, με συνολική διανυόμενη απόσταση τα 250 ναυτικά μίλια. Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί με τους ενδιάμεσους σταθμούς έχει σχεδιαστεί ως εξής: Ερέτρια - Ν. Στύρα - Κάρυστος - Άνδρος (Μπατσί) - Τήνος (Χώρα) - Μύκονος (Χώρα) - Νάξος (Xώρα) - Ίος (Αγία Θεοδότη) - Θήρα - Χριστιανή (μεγάλη νησίδα συμπλέγματος Χριστιανών) - Ντία - Ηράκλειο.
Για περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα Facebook «Διάπλους Αιγαίου με καγιάκ για το Χαμόγελο του Παιδιού» καθώς και μέσω των λογαριασμών «Aggelos Christophides» και «Hamogelo tou paidiou» στο twitter και μέσω του site www.hamogelo.gr .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου