Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

ΔΙKΗΓΟΡΙΚΟΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛ. ΧΑΝΙΩΝ
Κάλπες και την ερχόμενη Κυριακή
Δημοσιεύθηκε στις: 23-05-2011

Την επόμενη Κυριακή θα κριθεί ο νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων, αφού κανείς από τους τρεις υποψηφίους στις χθεσινές εκλογές δεν κατάφερε να συγκεντρώσει το 50+1.
Αντίπαλοι σε μία εβδομάδα θα είναι ο νυν πρόεδρος, κ. Δημήτρης Ποντικάκης και ο κ. Χρήστος Πραματευτάκης. Η καταμέτρηση των ψήφων για τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συνεχιζόταν ως αργά το βράδυ.
Σε ό,τι αφορά τους υποψηφίους προέδρους ο κ. Δ. Ποντικάκης πήρε 145 ψήφους, ο κ. Χ. Πραματευτάκης 93 ψήφους και ο κ. Αδ. Αρετάκης 66 ψήφους. Οι δικηγόροι ψήφισαν σε δύο ψηφοδέλτια για τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Σε ένα με επικεφαλής τον κ. Ποντικάκη και ένα δεύτερο που είχε συσταθεί από υποψηφίους συμβούλους χωρίς επικεφαλής. 'Ολες οι εκλογές είναι κρίσιμες ειδικά αυτό το χρονικό διάστημα που έχουμε τα προβλήματα με την απελευθέρωση', ανέφερε ο κ. Ποντικάκης.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ
Ερωτηθείς για το αν αισθάνονται οι δικηγόροι των Χανίων παραγκωνισμένοι από τη μη παραίτηση βουλευτών και λοιπών αιρετών, όπως είχαν διακηρύξει υπογράφοντας και το σχετικό πρωτόκολλο τιμής, ο κ. Ποντικάκης απάντησε: 'Δεν αισθανόμαστε παραγκωνισμένοι γιατί έχουμε κάνει το χρέος μας στο ακέραιο, έχουμε κάνει τους αγώνες μας. Δεν αισθανόμαστε κανέναν παραγκωνισμό. Τώρα για το αν δεν παραιτήθηκαν οι αιρετοί άρχοντες και οι βουλευτές είναι θέμα δικό τους και αφορά τους ίδιους. Εμείς είπαμε ότι δεν θα πιέσουμε ούτε θα εκβιάσουμε κανέναν για να παραιτηθεί. Οι ίδιοι το είχαν δηλώσει και οι ίδιοι θα πρέπει να πούνε γιατί δεν το έκαναν. Εμείς ως δικηγόροι κάναμε το χρέος μας στο ακέραιο'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου