Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011


ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.
Τιμητική εκδήλωση για αποστράτους
Δημοσιεύθηκε στις: 20-06-2011

Τιμητική εκδήλωση για τους αποστράτους της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησε χθες η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων. Της εκδήλωσης προηγήθηκε δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό χοροστατούντος του μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου, κ. Δαμασκηνού.
'Η ημέρα των Αγίων Πάντων έχει καθιερωθεί από την Πολιτεία να είναι και ημέρα εκδήλωσης για τους αποστράτους της Αστυνομίας. Είναι μεγάλη τιμή για μας γιατί έστω και μετά που φύγαμε από το Σώμα, μας αναγνωρίζουν κάποιες υπηρεσίες που προσφέραμε και στο Σώμα και στον κόσμο και μας τιμούν με αυτήν την εκδήλωση. Εύχομαι οι Αγιοι Πάντες να είναι προστάτες όλων', ανέφερε ο πρόεδρος της Ενωσης Αποστράτων Ν. Χανίων, κ. Γιώργος Ζερβουδάκης .
Ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Κρήτης, κ. Παραβολιδάκης από τη μεριά του υποσχέθηκε πως 'όσο εγώ θα βρίσκομαι ως επικεφαλής της Αστυνομικής Υπηρεσίας στην Κρήτη θα εκτελούμε τα καθήκοντά μας με ευσυνειδησία, ζήλο και αποφασιστικότητα. Και ζητώ από τους αποστράτους να είναι συμπαραστάτες μας σε αυτό το δύσκολο έργο'.
Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκε και η βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ, κα Ε. Κουρουπάκη, που αφού επισήμανε πως 'τιμήσαμε τη μνήμη των αστυνομικών που με ευσυνειδησία προσέφεραν για το καλό της πατρίδας', αναφέρθηκε στο μήνυμα της εκδήλωσης το οποίο όπως τόνισε 'το παίρνουμε, το επεξεργαζόμαστε, το προσαρμόζουμε στη σημερινή πραγματικότητα και προχωράμε με αυτό για το καλό της πατρίδας'.
Ο βουλευτής της 'Δημοκρατικής Συμμαχίας', κ. Χ. Μαρκογιαννάκης, από τη μεριά του επισήμανε πως 'το κοινωνικό αγαθό που προστατεύουν τα Σώματα Ασφαλείας και ιδιαίτερα η Αστυνομία είναι μείζον. Η ευταξία, η ευνομία, η καταπολέμηση της εγκληματικότητας σε μια εποχή που η εγκληματικότητα ασφαλώς βρίσκεται σε έξαρση. Ως εκ τούτου και η κοινωνική εκτίμηση των όσων κάνει θα πρέπει να είναι μεγάλη και να ανταποδίδει τιμή σε όλους εκείνους που με πίστη στη νομιμότητα και στο καθήκον υπηρετούν την πατρίδα'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου