Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ


ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ
Σιγή στη μνήμη των θυμάτων της Νορβηγίας
Δημοσιεύθηκε στις: 25-07-2011

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της Νορβηγίας τήρησαν χθες κάτοικοι του Πλατανιά και τουρίστες της περιοχής που συμμετείχαν
στην εκδήλωση του πολιτιστικού Συλλόγου Πλατανιά.
"Σε ένδειξη εκτίμησης και ηθικής συμπαράστασης προς το λαό της Νορβηγίας τηρούμε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης" ανέφερε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατανιά κ. Τιμολέων Φραγκάκης.
Παρουσία πολλών ντόπιων αλλά και ξένων ο πολιτιστικός σύλλογος αποφάσισε να τιμήσει τα θύματα της επίθεσης του ακροδεξιού στη Νορβηγία καθώς όπως ανέφερε ο κ. Φραγκάκης "λόγω των στενών δεσμών μεταξύ των Χανίων αλλά και ειδικότερα του Πλατανιά με την Νορβηγία που ξέρουμε ότι στις προτιμήσεις των Σκανδιναβών η περιοχή μας είναι υψηλά, θέλαμε να τιμήσουμε τα θύματα αυτής της επίθεσης".
Στην εκδήλωση εμφανίσθηκε η χορωδία του Ωδείου "Ιωάννης Μανιουδάκης" υπό τη διεύθυνση του κ. Ι. Καστρινάκη.
"Διοργανώνουμε για πρώτη χρονιά μια τέτοια πολιτιστική εκδήλωση που ξεφεύγει από τα τετριμμένα και περιλαμβάνει παραδοσιακά, μικρασιάτικα και άλλα τραγούδια από όλες σχεδόν τις περιοχές της Ελλάδας. Μια ποιοτική ξεχωριστή εκδήλωση. Η εκδήλωση συνέπεσε με την επαναλειτουργία της εκκλησίας της Παναγίας της Φανερωμένης ακριβώς δίπλα στο δημοτικό σχολείο του Πλατανιά. Μετά από 11 μήνες εργασιών παραδόθηκε και πάλι στην Εκκλησία και ο πολιτιστικός σύλλογος γιόρτασε και αυτό το γεγονός" ανέφερε ο κ. Φραγκάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου