Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΔΙΣΑ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α.
Η μισθοδοσία «κόλλησε» στο Ελεγκτικό Συνέδριο
Δημοσιεύθηκε στις: 03-09-2011

Απλήρωτοι για τον Αύγουστο παραμένουν οι εργαζόμενοι στη Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. καθώς δεν τους έχει καταβληθεί η μισθοδοσία του μήνα που πέρασε. Το θέμα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει «κολλήσει», για άλλη μια φορά, στο Ελεγκτικό Συνέδριο. Την ίδια στιγμή, απλήρωτοι παραμένουν για τη νυκτερινή τους εργασία και οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών στα Χανιά.
Οπως τόνισε η πρόεδρος της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α., κα Θ. Μυλωνάκη, στα «Χ.Ν.», δεν έχει εγκριθεί ακόμα η προγραμματική σύμβαση που έχει υπογράψει η Επιχείρηση με τον Δήμο Χανίων για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο. Προκειμένου να επισπευστεί η διαδικασία, τη Δευτέρα η Διοίκηση της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. θα επισκεφτεί τον τοπικό επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Εξαιτίας αυτής της καθυστέρησης οι 170 εργαζόμενοι της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. παραμένουν απλήρωτοι για τον μήνα Αύγουστο, ενώ ανάλογα προβλήματα είχαν αντιμετωπίσει και τον Φλεβάρη, αλλά και τον Ιούνιο.

ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ
«Μας χρωστάνε τα νυκτερινά από τον Οκτώβριο του 2010, τον Δεκέμβριο του 2010 και όλο το 2011. Και το χειρότερο όλων ότι το μέλλον μας είναι αβέβαιο, γιατί, σύμφωνα με τα έγγραφα που μας έχουν στείλει από το Υπουργείο, δεν υπάρχουν πιστώσεις ούτε για τους υπόλοιπους μήνες του 2011», δήλωσε στα «Χ.Ν.» ο πρόεδρος των εργαζομένων στις δικαστικές φυλακές Χανίων, κ. Κώστας Φραγκιουδάκης. Το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό όπως σημείωσε ο κ. Φραγκιουδάκης και τόνισε πως το επόμενο διάστημα θα γίνουν Συνελεύσεις προκειμένου να παρθούν κάποιες αποφάσεις. «Διεκδικούμε το αυτονόητο. Μας έχουν κόψει τόσα από τον μισθό μας, θα μας πάρουν και άλλα με την έκτακτη εισφορά, δεν μας πληρώνουν και τα νυκτερινά, καταλαβαίνετε τι συμβαίνει. Την ίδια στιγμή στις δικαστικές φυλακές Χανίων και πάλι έχουμε ξεπεράσει τους 160 κρατούμενους», ανέφερε ο κ. Φραγκιουδάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου