Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011


ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
Συλλογή τροφίμων για Φιλοζωικό Σύλλογο
Δημοσιεύθηκε στις: 26-11-2011

Σημαντική ήταν η στήριξη με τρόφιμα του Φιλοζωικού Συλλόγου Χανίων «Η μικρή κιβωτός του Νώε» από τους πελάτες του super market Α.Β. Βασιλόπουλος, στην Παρηγοριά. Στο πλαίσιο δράσης του super market για τον εθελοντισμό εντός του super market τοποθετήθηκαν μεγάλες κούτες, στις οποίες οι πελάτες μπορούσαν να ρίξουν είδη τροφίμων για τα ζώα. Δίπλα στα κουτιά υπήρχαν εθελοντές που ενημέρωναν τον κόσμο για τη δράση του Συλλόγου και τον καλούσαν, αν το επιθυμεί, να στηρίξει την προσπάθειά τους.
«Φέτος έχουμε το παγκόσμιο έτος εθελοντισμού και από τον Μάιο είχαμε ξεκινήσει μια σειρά από δράσεις. Εμείς επιλέξαμε τη στήριξη του Φιλοζωικού Συλλόγου γιατί ξέρουμε ότι υπάρχουν δυσκολίες στην Κρήτη», ανέφερε στα «Χ.Ν.» η κα Μαρία Βαζαίου, διευθύντρια του καταστήματος Α.Β. Βασιλόπουλος, υπογραμμίζοντας πως οι εργαζόμενοι, αλλά και η επιχείριση, «στηρίζουμε το έργο του Φιλοζωικού Συλλόγου και της κας Σίλκε, γνωρίζουμε τη δράση και το πολύ σημαντικό έργο της.
Εχουμε ενημερώσει τους πελάτες μας και βλέπουμε ότι υπάρχει ανταπόκριση από τον κόσμο που παίρνει μια - δυο κονσέρβες και τις προσφέρει». Οπως επεσήμανε η διευθύντρια του καταστήματος, ανάλογες δράσεις για την ενίσχυση Ιδρυμάτων, όπως η ΕΛΕΠΑΠ Χανίων, αλλά και άλλα προνοιακά Ιδρύματα σε όλη την Κρήτη, υλοποιούνται στα υπόλοιπα καταστήματα της αλυσίδας.
Από τη μεριά του Φιλοζωικού Συλλόγου η κα Σίλκε Βρόμπελ δήλωσε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ το Α.Β. Βασιλόπουλος για τη βοήθειά του. Είναι πολύ μεγάλη έκπληξη η επιτυχία που έχουμε από την προσπάθεια αυτή καθώς είναι πάρα πολλοί οι πελάτες που μας ενισχύουν».
Οπως επεσήμανε η κα Βρόμπελ, ο Σύλλογος «έχει πολύ μεγάλα έξοδα γιατί έχουμε πάρα πολλά τραυματισμένα ζώα, με σπασμένα κόκκαλα, τραύματα, άλλα δηλητηριασμένα, που χρειάζονται περίθαλψη. Οταν μας δίνουν τρόφιμα, εξοικονομούμε χρήματα που θα δίναμε για τη διατροφή των ζώων και τα δίνουμε για την ιατρική τους περίθαλψη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου