Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011


ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Εορτασμός της προστάτιδας του Πυροβολικού
Δημοσιεύθηκε στις: 05-12-2011

Την προστάτιδα του Πυροβολικού, Αγία Βαρβάρα και τους νεκρούς πυροβολητές, τίμησαν χθες οι τοπικές Αρχές στο Πεδίο Βολής Κρήτης στο Ακρωτήρι.
«Oφείλουμε να τιμήσουμε αφενός τις θυσίες των πυροβολητών και αφετέρου τις προσδοκίες και τους κόπους του λαού μας», τόνισε, μεταξύ άλλων, στην ανάγνωση της ημερήσιας διαταγής του, ο διοικητής του Πεδίου Βολής Κρήτης, κ. Ι. Δασκαλάκης. Παράλληλα, απευθυνόμενος στο στρατιωτικό και στο πολιτικό προσωπικό του Π.Β.Κ. ζήτησε «από το δικό του μετερίζι ο καθένας ας εργαστούμε άοκνα, μεθοδικά, ομαδικά για την επιτυχία της αποστολής του Πεδίου Βολής Κρήτης, συνεισφέροντας στην αντιμετώπιση της κάθε προσβολής. Ολοι μαζί με πίστη στα ελληνοχριστιανικά ιδεώδη και στις ικανότητές μας, ας γίνουμε δημιουργοί και χειριστές του τιμωρού κεραυνού που θα αντιμετωπίσει κάθε προσβολή».
Νωρίτερα, είχε πραγματοποιηθεί δοξολογία χοροστατούντων των μητροπολιτών Κισάμου και Σελίνου Αμφιλοχίου και Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνού. Στο Π.Β.Κ. βρέθηκαν στρατεύσιμοι, στρατιωτικοί, οι οικογένειές τους, εργαζόμενοι στο Π.Β.Κ. και από τις τοπικές Αρχές οι βουλευτές Ε. Δαμιανάκης, Ε. Κουρουπάκη και Χ. Μαρκογιαννάκης, ο αντιπεριφερειάρχης, κ. Α. Βουλγαράκης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου