Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011


ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑ
Γεύμα σε εργαζομένους
Δημοσιεύθηκε στις: 30-12-2011

Γεύμα ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης στα όσα προσέφεραν την τελευταία χρονιά προσέφερε χθες ο Δήμος Πλατανιά στους εργαζόμενους.
Ηταν «ένα ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης», όπως ανάφερε ο αντιδήμαρχος κ. Μ. Σολιδάκης που είχε και την πρωτοβουλία για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
Στους παρευρισκόμενους εργαζομένους, δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης προσφέρθηκε πλούσιο γεύμα συνοδευόμενο με το απαραίτητο τοπικό κρασί.
«Ο Καλλικρατικός Δήμος Πλατανιά, είναι ο μεγαλύτερος Δήμος σε έκταση στην Ελλάδα, με 184 ενεργούς οικισμούς. Με μόλις 69 υπαλλήλους καταφέραμε και κυλήσαμε τον τροχό της άμαξας που λέγετε "Καλλικράτης" και για τον οποίο περάσαμε μια πολύ δύσκολη χρονιά», τόνισε ο κ. Σολιδάκης, υπογραμμίζοντας τη συμβολή των εργαζομένων στην προσπάθεια για τη σύσταση του νέου Δήμου Πλατανιά. «Ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε για τους υπαλλήλους που από την πρώτη χρονιά βρέθηκαν κοντά μας, ξενυχτούσαν δίπλα μας ως αργά το πρωί, χωρίς καμία παραπέρα απολαβή. Με δεδομένο μάλιστα τις μεγάλες μειώσεις που είχαν στις απολαβές τους. Ετσι πήρα αυτήν την πρωτοβουλία σε συνενόηση με τον δήμαρχο», τόνισε ο αντιδήμαρχος.
«Ο Δήμος εκτίμησε την προσφορά των εργαζομένων που από την αρχή του χρόνου χωρίς κανένα όφελος, χωρίς καμία υπερωριακή απασχόληση εργάζονταν ως αργά το βράδυ για να στήσουν τον "Καλλικράτη". Παρά τις πολλές μεγάλες μειώσεις στους μισθούς μας θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας γιατί βάζουμε μπροστά τον πολίτη», τόνισε ο κ. Ευτύχης Μιχελάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου