Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012


ΣΕ?ΠΕΡΙΟΧΕΣ?ΤΟΥ?ΝΟΜΟΥ?ΧΑΝΙΩΝ
Τροχαία ατυχήματα λόγω κακοκαιρίας
Δημοσιεύθηκε στις: 03-02-2012

Περισσότερα από 7 τροχαία ατυχήματα, ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς, αλλά μόνο με υλικές ζημιές λόγω του παγετού, πραγματοποιήθηκαν χθες, όπως και μικρές κατολισθήσεις σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου στις ορεινές περιοχές των Σφακίων, του Ομαλού, των Λάκκων και του Σελίνου.
Χθες το μεσημέρι, στο Πέτρα Σελί, ένας τεράστιος βράχος, που αποκολλήθηκε από το βουνό, έπεσε πάνω στον δρόμο που οδηγεί στο Ανατολικό Σέλινο. Από τον Δήμο Πλατανιά και από τον Δήμο Ανατολικού Σελίνου ενημερώθηκε η Περιφέρεια, η οποία έστειλε χωματουργικό μηχάνημα και απομάκρυνε τον βράχο που είχε κλείσει το ένα ρεύμα του δρόμου.
'Λόγω της βροχής, που ήταν συνεχής, είχαμε πάρα πολλές μικροκατολισθήσεις σε διάφορα σημεία στο Σέλινο. Σε Σκάφη, Καμάρια, αλλά και στο τμήμα του δρόμου που οδηγεί από το Επανωχώρι μέχρι την Αγία Ειρήνη', ανέφερε στα 'Χ.Ν.' ο αντιδήμαρχος Καντάνου - Σελίνου. Κατολισθήσεις αναφέρθηκαν και στο Δυτικό Σέλινο και στο οδικό δίκτυο που συνδέει τον Βουτά με τη Σκλαβοπούλα.
'Καλούμε τους οδηγούς να είναι πολύ προσεκτικοί. Ο δρόμος, λόγω του κρύου, σε πολλά σημεία είναι παγωμένος, με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να γλιστρούν. Την Πέμπτη αναφέρθηκαν τουλάχιστον επτά μικροτροχαία ατυχήματα με οδηγούς, τα οχήματα των οποίων γλίστρησαν. Πολύ μεγάλη προσοχή από τους οδηγούς', ανέφερε ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Χανίων, κ. Τάσος Κουρουπάκης.
Σε ό,τι αφορά τα καιρικά φαινόμενα από σήμερα αναμένεται η περαιτέρω ύφεσή τους, χωρίς να αποκλείονται ισχυρές βροχοπτώσεις τοπικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου