Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ 46ΧΡΟΝΟΥ ΧΑΝΙΩΤΗ
Τραγικό τέλος
Δημοσιεύθηκε στις: 29-02-2012
Νεκρός βρέθηκε χθες το πρωί σε ελαιώνα δίπλα στον δρόμο που συνδέει τον Φουρνέ με τους Λάκκους, ο 46χρονος Σταύρος Σταυριανουδάκης, που αγνοείτο από το περασμένο Σάββατο το πρωί.
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις η Αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για αυτοκτονία καθώς ο 46χρονος ιδιοκτήτης βιβλιοπωλείου φαίνεται να προχώρησε στην πράξη αυτή με καραμπίνα της οικογένειάς του.
«Είχαμε ενημερωθεί για την εξαφάνιση και στο πλαίσιο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πλατανιά ενεργοποιήθηκε η εθελοντική του ομάδα. Στο πλαίσιο αυτά ενημερώθηκαν οι τοπικοί σύμβουλοι των χωριών. Κάποιος κάτοικος της περιοχής είχε εντοπίσει το αυτοκίνητο από το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, τότε όμως δεν έδωσε σημασία. Το πρωί της Τρίτης πέρασε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λάκκων από το σημείο αυτό, μαζί με άλλους κατοίκους, το ερεύνησε και βρήκε τον αγνοούμενο, δυστυχώς, νεκρό», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Πλατανιά κ. Μανώλης Σολιδάκης.
Στο σημείο έφτασε ο ιατροδικαστής Χανίων κ. Σταμάτης Μπελιβάνης που έκανε και την αυτοψία και συγγενικά πρόσωπα του άτυχου άνδρα.
Η τελευταία φορά που είχε αναφερθεί σημείο ζωής του 46χρονου ήταν σε μίνι μάρκετ στην οδό Κισάμου, στα Χανιά, από όπου αγόρασε πακέτα τσιγάρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου