Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012


ΣΤΟΧΟΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΓΡΟΤΩΝ
Αγροτικός Σύλλογος στον Πλατανιά
Δημοσιεύθηκε στις: 12-03-2012

Η δημιουργία ενός ισχυρού Αγροτικού Συλλόγου σε επίπεδο Δήμου Πλατανιά είναι ο στόχος πρωτοβουλίας αγροτών, που, στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποίησαν, χθες το απόγευμα, ενημερωτική εκδήλωση στο τέως Δημαρχείο Κολυμπαρίου.
Στόχος είναι οι υπάρχοντες Αγροτικοί Σύλλογοι, που δραστηριοποιούνται σε επίπεδο του σημερινού 'Καλλικρατικού' Δήμου Πλατανιά, να συνενωθούν έτσι ώστε να συσπειρώσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό αγροτών.
'Θέλουμε να γίνει ένας νέος Αγροτικός Σύλλογος σε επίπεδο Δήμου Πλατανιά προκειμένου να συσπειρωθούμε όλοι οι αγρότες και να αγωνιστούμε ενάντια στα μέτρα που πάνε να περάσουν σε βάρος μας. Η διάλυση του ΕΛΓΑ, η φορολόγηση των αγροτών, το νομοσχέδιο για τους Συνεταιρισμούς, οι πολύ χαμηλές τιμές των προϊόντων, που οδηγούν σε διάλυση του παραγωγικού ιστού, θα πρέπει να μας απασχολήσουν έντονα και γι’ αυτόν τον λόγο καλούμε τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στις διαδικασίες και να μπουν μαζικά στους Αγροτικούς Συλλόγους του Δήμου τους', ανέφερε ο γραμματέας της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων και μέλος του Αγροτικού Συλλόγου Πλατανιά, κ. Μανώλης Βαρουξάκης.
Οπως τόνισε ο κ. Βαρουξάκης 'ήδη έγινε μια πρώτη συνάντηση στον Πλατανιά, ακολούθησε στο Κολυμπάρι και θα συνεχιστούν οι εκδηλώσεις και σε άλλα σημεία του νέου Δήμου προκειμένου να ενεργοποιηθούν και να συμμετάσχουν στις διαδικασίες όλο και περισσότεροι συνάδελφοι. Πλέον δεν έχουμε καμία δικαιολογία να μένουμε στο σπίτι ή στο καφενείο. Πρέπει οι αγρότες να βγουν μπροστά και να παλέψουν μαζί με την κοινωνία για τα δίκαιά τους'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου