Κυριακή 18 Μαρτίου 2012


ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ
Πυρκαγιά στους Μύλους
Δημοσιεύθηκε στις: 17-03-2012

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων προκάλεσε η χθεσινή φωτιά στις εγκαταστάσεις των 'Μύλων Κρήτης' στο λιμάνι της Σούδας.
Ωστόσο, η άμεση επέμβαση των εργαζομένων της επιχείρησης και η γρήγορη άφιξη των πυροσβεστικών δυνάμεων είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρξει ιδιαίτερο πρόβλημα πέρα από μικροζημιές.
Η φωτιά ξέσπασε στις 11 το πρωί περίπου στον 3ο όροφο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, όπου γίνεται και η επεξεργασία του 'πέλετ' (πυρηνόξυλου). 'Ηταν μια μικρή εστία, για προληπτικούς λόγους ενημερώσαμε την Πυροσβεστική, που έσπευσε άμεσα και την ευχαριστούμε πολύ για την ετοιμότητά της. Η φωτιά ήταν κάτι ελάχιστο και έσβησε αμέσως χωρίς πολλές προεκτάσεις. Τα συστήματα ασφαλείας δούλεψαν αμέσως και εμείς ανησυχήσαμε χωρίς λόγο', ανέφερε, εκ μέρους της επιχείρησης, ο οικονομικός διευθυντής, κ. Φίλιππος Παπαδόπουλος.
Από τη μεριά της Π.Υ. Χανίων ο διοικητής της κ. Αντρέας Μπαμπίλης τόνισε πως η φωτιά ξέσπασε στον 3ο όροφο 'και ο καπνός έβγαινε στην οροφή στον 6ο μέσα από ένα μπουρί. Εμείς διαθέσαμε όλες μας τις δυνάμεις, 20 άντρες, 5 οχήματα, γιατί οι εγκαταστάσεις των «Μύλων» είναι τεράστιες. Ευτυχώς η ζημιά ήταν μικρή, ελάχιστη, προσπάθησαν και με δικά τους μέσα οι άνθρωποι των «Μύλων». Τέλος καλό, όλα καλά'.
Σημειώνεται ότι πυρκαγιά είχε ξεσπάσει και πριν από μερικούς μήνες και πάλι στον συγκεκριμένο χώρο εγκαταστάσεων της επιχείρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου