Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012


ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑ
Περισσότερα εφημερεύοντα φαρμακεία
Δημοσιεύθηκε στις: 30-03-2012

Με εφημερεύοντα φαρμακεία καθόλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου, ακόμα και τα απογεύματα των ημερών με κλειστά τα καταστήματα, θα καλυφθεί ο Δήμος Πλατανιά.
Αυτό συμφωνήθηκε στη χθεσινή συνάντηση του προεδρείου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Χανίων με τον δήμαρχο, κ. Γ. Μαλανδράκη, προκειμένου να υπάρξει ένας προγραμματισμός για την τουριστική περίοδο. Παράλληλα, συζητήθηκε και το πως θα καλυφθεί από του χρόνου η χειμερινή περίοδος, ώστε να διασφαλιστεί η φαρμακευτική κάλυψη των κατοίκων του Πλατανιά. «Συμφωνήσαμε να υπάρχουν εφημερεύοντα φαρμακεία στον Καλλικρατικό Δήμο Πλατανιά, Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο, Κυριακή, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες και των κατοίκων, αλλά και των επισκεπτών. Αυτό θα ισχύει για την καλοκαιρινή περίοδο από 1η Μαΐου έως 30 Οκτωβρίου του 2012, τα εφημερεύοντα φαρμακεία θα είναι αναρτημένα στις προθήκες των φαρμακείων και θα έχουμε και εικόνα, ώστε να ενημερώνουμε τους τουρίστες μέσα από το info kiosk που θα λειτουργήσουμε στον Πλατανιά», δήλωσε στα 'Χ.Ν.' ο κ. Μαλανδράκης, υπογραμμίζοντας πως είχε τη διαβεβαίωση των φαρμακοποιών ότι θα βγάλουν πρόγραμμα εφημεριών και για τη χειμερινή περίοδο.
«Στον Δήμο Πλατανιά δραστηριοποιούνται 9 φαρμακεία και όπως μας ζήτησε σωστά και δικαιολογημένα ο δήμαρχος θεωρήσαμε και εμείς σωστό τη θερινή περίοδο να έχουμε αυξημένο αριθμό εφημερευόντων και επικουρικών φαρμακείων και να έχουμε πρόνοιες έτσι ώστε να ενημερωθούν σωστά οι επισκέπτες είτε με ανάρτηση του προγράμματος εφημεριών στις προθήκες των φαρμακείων είτε στο Διαδίκτυο», επεσήμανε ο πρόεδρος των φαρμακοποιών, κ. Τ. Βάμβουκας. Χαρακτηριστικά, σημείωσε πως «περισσότερα από τα μισά φαρμακεία θα είναι ανοικτά τα απογεύματα Δευτέρας και Τετάρτης, αλλά και το πρωί του Σαββάτου, ενώ θεωρήσαμε δεδομένο ότι θα συμφωνηθεί να υπάρξει ένα πρόγραμμα εφημεριών και τον χειμώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου