Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012


ΣΧΟΛΙΑ
“Υποδομές Κρήτης Α.Ε.”
Δημοσιεύθηκε στις: 30-03-2012

Το φως της δημοσιότητας είδαν πληροφορίες για τα πρόσωπα που προτείνονται από το Υπουργείο να στελεχώσουν την εταιρεία 'Υποδομές Κρήτης Α.Ε.', η οποία θα διαχειριστεί το θέμα του Β.Ο.Α.Κ.
Οπως αναφέρεται, για πρόεδρος προωθείται ο Λευτέρης Κοπάσης (με θητεία σε Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. και Ο.Α.ΔΥ.Κ.) έχοντας πλάι του τους Αρη Παπαδογιάννη (πρώην αντιδήμαρχο Χανίων), Γιάννη Γιακουμάκη (δικηγόρο), Γιώργο Φανουργάκη (τοπογράφο) και Παναγιώτη Λειβαδά (με θητεία στην 'Εγνατία Α.Ε.').
Τα ονόματα των Λευτέρη Κοπάση και Αρη Παπαδογιάννη -αμφότεροι από τον χώρο της ΝΔ- προκαλούν την έντονη αντίδραση από πλευράς Ηρακλειωτών για λόγους τοπικιστικούς κυρίως.
Ωστόσο, φαίνεται ότι και στο τοπικό ΠΑΣΟΚ η συγκεκριμένη τοποθέτηση δεν έγινε αποδεκτή με ικανοποίηση, από ένα μέρος τουλάχιστον, αν και ακούγεται ότι στο πλαίσιο της 'συγκυβέρνησης' ένα άλλο μέρος το αποδέχθηκε χωρίς αντιδράσεις. Ο ίδιος ο κ. Κοπάσης, γνωστός από τη θητεία του και στη Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. ως διευθύνων σύμβουλος από το 2003, στον οποίο και θέσαμε το ζήτημα, αρκέσθηκε να αναφέρει ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα, ενώ επισήμως τουλάχιστον, περιφερειάρχης και γ.γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης δήλωσαν άγνοια για τα ονόματα που ακούγονται για το Συμβούλιο της 'Υποδομές Κρήτης Α.Ε.'. Ανεξάρτητα πάντως από τα ονόματα ο 'ακτιβιστής της δεξιάς' με το τσεκούρι και νυν υπουργός Υποδομών, κ. Βορίδης, δεν φαίνεται να λειτουργεί καθόλου... κομματικά. Πριν από δύο μήνες που ήταν στον ΛΑ.Ο.Σ. προωθούσε για τη θέση του προέδρου στην 'Υποδομές Κρήτης Α.Ε.' το στέλεχος του κόμματος, κ. Μ. Ντουκάκη, τώρα που άλλαξε διαμέρισμα στην πολυκατοικία και πήγε στη ΝΔ, φαίνεται να προωθεί στελέχη του νέου του κόμματος. Νέο κόμμα... ίδια παλαιοκομματική λογική.
Εν πάση περιπτώσει τα στελέχη της εταιρείας φαίνεται να τα βρήκαμε. Η μόνη… λεπτομέρεια που μένει να διευκρινιστεί είναι η έδρα της εν λόγω εταιρείας. Πού θα εγκατασταθούν τα μέλη, πού θα συνεδριάζουν, πού θα αποφασίζουν; Προχειρότητες με το… καλημέρα για τη νεοσύστατη εταιρεία.
Γ.ΚΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου