Δευτέρα 2 Απριλίου 2012


ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ BEST
Διαγωνισμός μηχανικής
Δημοσιεύθηκε στις: 02-04-2012

Διαγωνισμός μηχανικής για τους φοιτητές του Πολυτεχνείου και Εκθεση καριέρας, πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο από τον σύλλογο Best (νέοι μηχανικοί) του Ιδρύματος στον χώρο του Κέντρου Αρχιτεκτονικής Μεσογείου.
«Ο διαγωνισμός μηχανικής έγινε ώστε οι φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης να έχουν την ευκαιρία να εξασκήσουν τις γνώσεις που παίρνουν από τη Σχολή μας και δουλεύοντας σε ομάδες να συνεργαστούν και να δημιουργήσουν. Είχαμε μεγάλη συμμετοχή, περίπου 100 άτομα, κάτι που μας ικανοποιεί ιδιαίτερα» ανέφερε ο Γιώργος Γεροντίδης πρόεδρος του τοπικού Συλλόγου BEST, Xανιά. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του ο Σύλλογος το επόμενο διάστημα θα συμμετέχει σε ανταλλαγές φοιτητών μεταξύ των Πολυτεχνείων της Κρακοβίας, της Μόσχας και των Χανίων ενώ οι νικητές στο διαγωνισμό μηχανικής θα συμμετέχουν στον πανελλήνιο διαγωνισμό.
Η δεύτερη ημέρα ήταν αφιερωμένη στην Εκθεση καριέρας - jobfair.
Οπως τόνισε η Ελενα Σπυροπούλου υπεύθυνη για την Εκθεση αυτή, «σκοπός της διοργάνωσης είναι να συνδεθεί η πολυτεχνειακή κοινότητα και οι νέοι μηχανικοί με την αγορά εργασίας.
Σε συνεργασία με το γραφείο διασύνδεσης του Πολυτεχνείου Κρήτης πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις με θέμα πώς θα φτιάξουμε το βιογραφικό μας σημείωμα, το e-portofolio, κ.ά..
Επίσης στον χώρο υπάρχουν υπολογιστές για να βάζουν οι φοιτητές απευθείας τα βιογραφικά τους σε μια βάση δεδομένων και να τα στέλνουν στις εταιρείες» σημείωσε η ίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου