Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΑπΟλυτα επιτυχημένη και εντυπωσιακή η φετινή διοργάνωση της “Ανάβασης Ομαλού”. Μία διοργάνωση μηχανοκίνητου αθλητισμού, με μέτρα ασφαλείας και προστασίας για τους θεατές και τους διαγωνιζομένους.
Ομως όλη την περασμένη εβδομάδα οδηγοί που ήθελαν προφανώς να κάνουν κάποιες αναγνωριστικές – δοκιμαστικές στη διαδρομή είχαν στήσει ένα δικό τους “ράλι” στην περιοχή.
ΑποτΕλεσμα, όπως μας είπε και ο ιδιοκτήτης του Βοτανικού Πάρκου κ. Π. Μαρινάκης «τα αυτοκίνητα να ανεβαίνουν και να κατεβαίνουν με πολύ μεγάλες ταχύτητες, να τρομάζουν τον κόσμο που πήγαινε ήσυχα και ήθελε να κινηθεί προς Ομαλό, ενώ σε μια περίπτωση ένας τουρίστας έπεσε σε χαντάκι για να αποφύγει ένα αγωνιστικό όχημα. Για ένα Σαββατοκύριακο εμείς δεν λειτουργούμε ως επιχείρηση, εντάξει το καταλαβαίνουμε, αλλά για μια ολόκληρη εβδομάδα να κινδυνεύει ο κόσμος που πάει και γυρίζει από τον Ομαλό και να δυσφημείται στην ουσία ο τόπος μας;».
Οι διοργανωτΕς έχουν υπόψη τους ότι οι πρακτικές ορισμένων διαγωνιζομένων στην ουσία στρέφονται σε βάρος της προσπάθειάς τους και στρέφει τις τοπικές κοινωνίες εναντίον τους; Μήπως θα έπρεπε οι οδηγοί που έκαναν αυτά τα επικίνδυνα “δοκιμαστικά” να αποκλείονταν από τη διοργάνωση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου