Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Κάλπες και στον ΣΥΡΙΖΑ Χανίων



dsc_0196Στις κάλπες για την εκλογή των αντιπροσώπων τους για το 2ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ προσέρχονται από το απόγευμα της Τρίτης τα μέλη του κόμματος στα Χανιά.
Υπολογίζεται να ψηφίσουν πάνω από τα 500 εγγεγραμμένα μέλη του κόμματος και θα εκλέξουν τους αντιπροσώπους που θα μετέχουν στο συνέδριο που θα γίνει 13-16 Οκτωβρίου, ενώ παράλληλα θα εκλεγούν τα νέα συντονιστικά.
Ειδικότερα ψηφοφορίες θα διεξαχθούν:
• Tρίτη, Τετάρτη και Σάββατο ψηφίζουν οι Οργανώσεις πόλης στα γραφεία της οδ. Νεάρχου.
• Τετάρτη η Κίσαμος στο Εν. Κέντρο Κισάμου και τα μέλη του κόμματος στο Σέλινο.
• Πέμπτη τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στον Πλατανιά στο Πολιτ. Κέντρο Μάλεμε.
• Παρασκευή τα μέλη του Αποκόρωνα στις Βρύσσες και των Σφακίων στα Σφακιά.
«Είναι σε μια κομβική στιγμή όπου ο ΣΥΡΙΖΑ να αποδείξει ότι είναι η αριστερή συνείδηση της κυβέρνησης, να ορίσει ξεκάθαρα και διακριτά τη σχέση του κόμματος με την κυβέρνηση και να χαράξει την πολιτική του πορεία για το επόμενο διάστημα» τόνισε ο κ. Ανδρέας Παπανδρέου γραμματέας της Νομαρχιακής.
Για το 2ο Συνέδριο ο κ. Παπανδρέου επισήμανε πως:
«Οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ έχουν αναλυθεί σε όλες τις οργανώσεις με απολογισμό της δράσης μας από το 2013 μέχρι σήμερα, την παρούσα κατάσταση και την προοπτική ανάπτυξη. Ως κόμμα λέμε ότι πρέπει να δημιουργηθεί η αριστερά του 21ου αιώνα λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα χαρακτηριστικά της εποχής μας και κατανοώντας πως η οικολογία, ο φεμινισμός πρέπει να μπουν στην αντίληψη της αριστεράς και ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να παίξει το ρόλο του μπροστάρη σε αυτό το εγχείρημα. Το κόμμα στα Χανιά μετά την διάσπαση του καλοκαιριού του 2015 έχει ενισχυθεί οργανωτικά και σε επίπεδο μελών.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου