Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Πρέσβης Ολλανδίας από τα Χανιά: Αύξηση των Ολλανδών τουριστών

20171016_005759Αισιόδοξος για την πορεία της Ελληνικής οικονομίας «αρκεί να τηρήσετε τις δεσμεύσεις σας» δήλωσε το βράδυ της Κυριακής από τα Χανιά ο πρεσβευτής της Ολλανδίας στη χώρα μας κ. Caspar Veldkamp. O κ. Veldkamp βρέθημε στο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων για το διεθνές φεστιβάλ σύγχρονης τέχνης Orange Water 3 που εγκαινιάσθηκε το απόγευμα της Κυριακής και μίλησε στους δημοσιογράφους των Χανίων.
Ο κ. Veldkamp ρωτήθηκε αναφορικά με την οικονομική κρίση και την ελληνική οικονομία. «Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα, τα πράγματα πάνε καλύτερα, βλέπουμε μια πολύ κατάσταση και με την ανεργία και την οικονομία και πιστεύουμε ότι τα πράγματα θα πάνε προς το καλύτερο. Μεγάλες εταιρείες από την Ολλανδία έρχονται να επενδύσουν στην Ελλάδα απλά αυτό που περιμένουν είναι αυτά που έχει υποσχεθεί η Ελλάδα στα χαρτιά να γίνουν στην πράξη» ανάφερε ο πρεσβευτής, συμπληρώνοντας στη συνέχεια πως «κατά τη γνώμη μου έχετε μια κυβέρνηση που λέει ότι θα κάνει τις αλλαγές αλλά δεν τις κάνει και η αντιπολίτευση υπόσχεται ότι αυτή θα το κάνει με τη σειρά της αλλά όταν έρχεται η ώρα της ούτε και αυτή τις κάνει.»
Αναφορικά με την Ελλάδα ως προορισμό για τους Ολλανδούς σημείωσε πως και φέτος υπήρξε μεγάλη αύξηση αφίξεων των συμπατριωτών και ότι για την Κρήτη, ενώ για χρόνια ήταν προορισμός για νέους Ολλανδούς που έρχονταν για να διασκεδάσουν στην Χερσόνησσο Ηρακλείου, τώρα προσελκύονται και πιο ποιοτικοί τουρίστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου